OVER ONS

Wat u over ons moet weten

Door persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit, hebben wij bij uitstek alleen tevreden klanten. De tevredenheid is terug te zien in de vele positieve recensies. Hier zijn we dan ook trots op! De klant heeft standaard garantie bij de aankoop van een auto. Hierin wordt een haal- en brengservice aangeboden. Wij staan direct voor u klaar.

WAAROM WIJ

een stap verder

Wij gaan voor een lange termijn relatie en gaan daarom net dat stapje verder. Door vaste en duidelijke afspraken komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij helpen u graag bij uw wensen, vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag.

Martijn van Ieperen – Eigenaar MVI Automotive

DIT zeggen onze klanten

  • Je word hier niet echt serieus genomen bij dit bedrijf

    R R Avatar R R
    7 maart 2023
  • Vriendelijke man de eigenaar. Mijn kennis heeft daar 6 januari een Tiguan gekocht. Tot heden tot volle tevredenheid.

    Leonardus Van Gaal Avatar Leonardus Van Gaal
    7 maart 2023
  • Recentelijk samen met een kennis een auto voor mijn kennis gekocht. Super vriendelijke persoon. Eerlijk en oprecht.

    Jan Louwers Avatar Jan Louwers
    7 maart 2023
  • Twee weken geleden mooie Volkswagen Tiguan Allspace gekocht van Martijn. Goed geholpen, snelle service en aflevering. Fijne zaak, aan te bevelen!

    Daan B Avatar Daan B
    7 februari 2024
  • Via de diverse autosites op het internet, een Volkswagen Tiguan gevonden bij MVI Automotive. Telefonisch een afspraak gemaakt met Martijn voor een proefrit. Op de dag van de proefrit werden we door Martijn opgewacht en het gaf direct een gevoel. Auto stond klaar, onderhoudsboekje lag klaar. Tijdens de proefrit reed de auto fijn en verkeerde in zeer goede staat. Dit was de auto die we wilde. Martijn was vriendelijk en deed niet moeilijk met de inruil van onze vorige auto. Gezien het vertrouwen dat hij uitstraalde en de goede uitleg over de geboden garantie etc., was de koop snel gesloten. Na een paar dagen bleek de accu niet goed te zijn en is op kosten van Martijn vervangen. We rijden nu 3 weken in de auto en zijn zeer tevreden met de auto en geboden service. Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede, betrouwbare auto, MVI Automotive aanbevelen.

    John Barlag Avatar John Barlag
    7 maart 2021

CONTACT

MVI Automotive showroom

Openingstijden

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we bij voorkeur op afspraak. Plan vandaag nog uw afspraak! Wij verwelkomen u graag.

STUUR ONS EEN BERICHT