OVER ONS

Wat u over ons moet weten

Door persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit, hebben wij bij uitstek alleen tevreden klanten. De tevredenheid is terug te zien in de vele positieve recensies. Hier zijn we dan ook trots op! De klant heeft standaard garantie bij de aankoop van een auto. Hierin wordt een haal- en brengservice aangeboden. Wij staan direct voor u klaar.

WAAROM WIJ

een stap verder

Wij gaan voor een lange termijn relatie en gaan daarom net dat stapje verder. Door vaste en duidelijke afspraken komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij helpen u graag bij uw wensen, vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag.

Martijn van Ieperen – Eigenaar MVI Automotive

DIT zeggen onze klanten

 • Mooie auto's, professionele verkoper en lekkere koffie 😉

  media thumbnail 0
  Janda Dijkstra Avatar Janda Dijkstra
  7 maart 2021
 • Wij hebben bij Martijn een Volkswagen Tiguan uit 2017 gekocht. Het was voor ons een stukje rijden maar het was het dubbel en dwars waard. Zeer fijne ervaring met het kopen van de auto, hij is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Bij binnenkomst staan alle auto’s netjes binnen en ziet zijn vernieuwde hal er zeer netjes uit. We hebben onze oude auto ingeruild en daar heeft hij een nette prijs voor weergegeven. Hopelijk kunnen wij nog jaren genieten van deze auto en wie weet komt de volgende ook wel weer van MVI. Kortom zeker een aanrader om daar een auto te kopen.

  media thumbnail 0media thumbnail 1
  Jacky Mellendijk Avatar Jacky Mellendijk
  7 februari 2024
 • Vorige week onze nieuwe auto bij Martijn gekocht. Super fijn geholpen en alles kon op 1 dag geregeld worden. Martijn heeft super veel geduld, dat bleek na wat issues die wij hadden. Bleef er rustig en kalm onder en zelf op zaterdag avond vond hij het niet erg om langer te blijven. Ik zou mensen zeker aanraden om hier hun auto te (ver)kopen. Op dit moment hebben wij heel veel plezier van onze nieuwe auto! Bedankt Martijn voor de goede service die je ons hebt geboden.

  K. Avatar K.
  7 maart 2022
 • Via de diverse autosites op het internet, een Volkswagen Tiguan gevonden bij MVI Automotive. Telefonisch een afspraak gemaakt met Martijn voor een proefrit. Op de dag van de proefrit werden we door Martijn opgewacht en het gaf direct een gevoel. Auto stond klaar, onderhoudsboekje lag klaar. Tijdens de proefrit reed de auto fijn en verkeerde in zeer goede staat. Dit was de auto die we wilde. Martijn was vriendelijk en deed niet moeilijk met de inruil van onze vorige auto. Gezien het vertrouwen dat hij uitstraalde en de goede uitleg over de geboden garantie etc., was de koop snel gesloten. Na een paar dagen bleek de accu niet goed te zijn en is op kosten van Martijn vervangen. We rijden nu 3 weken in de auto en zijn zeer tevreden met de auto en geboden service. Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede, betrouwbare auto, MVI Automotive aanbevelen.

  John Barlag Avatar John Barlag
  7 maart 2021
 • Na contact met Martijn te hebben gehad over de inruilprijs van mijn huidige auto,dit is over de app gegaan vanwege de grote afstand,en om te zien of dit overeen kwam met de prijs die ik in gedachte had, zijn we tot een principe afspraak gekomen,en hebben we een afspraak gemaakt voor zaterdag, om de auto in kwestie van hem te komen bekijken, en indien goed bevonden, direct mee te nemen. Op vrijdagavond krijg ik een belletje van iemand die met me mee zou gaan,dat de auto in kwestie op "verkocht" stond op de site. Heb hierdoor Martijn geapped of de auto verkocht was(wat ik op ze zachtst gezegd "apart" vond,gezien er een afspraak voor zaterdag was afgesproken) of dat hij dit alvast voor zaterdag had gedaan. Hierbij gaf Martijn aan dat de auto "net een uur geleden" verkocht was , en hij dit heel jammer en vervelend vond, nou Martijn, als je dat echt zo vind, had je tot morgen gewacht zoals afgesproken,was mijn reactie daarop. Hierop heeft Martijn me gebeld, kwam er opeens op neer dat ik maar een aanbetaling had moeten doen,terwijl hier nooit over gesproken is in het app gesprek,heb hier ook op gereageerd dat bij mij een afspraak,een afspraak is, man een man..woord een woord, maar in dat geval kan je merken,ondanks dat ik afging op de reacties via Google, het blijkbaar niet mogelijk is . Mocht je dus van verder weg komen, dan is het dus niet mogelijk om op schriftelijke afspraak langs te komen, want meneer de handelaar heeft weinig met afspraken"want ja, als ik em kan verkopen dan doe ik dat" Johan De Roos

  ewa wakkka Avatar ewa wakkka
  7 maart 2021

CONTACT

MVI Automotive showroom

Openingstijden

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we bij voorkeur op afspraak. Plan vandaag nog uw afspraak! Wij verwelkomen u graag.

STUUR ONS EEN BERICHT