OVER ONS

Wat u over ons moet weten

Door persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit, hebben wij bij uitstek alleen tevreden klanten. De tevredenheid is terug te zien in de vele positieve recensies. Hier zijn we dan ook trots op! De klant heeft standaard garantie bij de aankoop van een auto. Hierin wordt een haal- en brengservice aangeboden. Wij staan direct voor u klaar.

WAAROM WIJ

een stap verder

Wij gaan voor een lange termijn relatie en gaan daarom net dat stapje verder. Door vaste en duidelijke afspraken komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij helpen u graag bij uw wensen, vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag.

Martijn van Ieperen – Eigenaar MVI Automotive

DIT zeggen onze klanten

 • Zeer aan te raden. Martijn is betrokken, realistisch, no nonsense en vakbekwaam. We zijn zeer blij met onze Tiguan. Dank Martijn voor je fijne service.

  Natasja Cassin Avatar Natasja Cassin
  7 maart 2022
 • Zeer mooie Audi a3 bij Martijn gekocht waar ik tot de dag van vandaag nog steeds heel tevreden mee ben. top bedrijf en ik kan echt zien dat Martijn zijn werk doet met passie. hij vind het heel belangrijk om de auto mooi en schoon af te leveren. zo had hij bijvoorbeeld een nieuwe set velgen en banden laten monteren omdat de oude niet meer mooi waren en ook was de auto mooi gepoetst. kortom zeer professioneel. ik heb bij Martijn de auto een week eerder gereserveerd om nog dingen te regelen kwa betaling en Martijn was zeer geduldig en heeft mij de tijd gegeven om alles te regelen. mocht ik later weer voor een auto gaan kijken ,ga ik zeker ook kijken bij MVI automatie:) nogmaals bedankt Martijn en veel succes met je bedrijf.

  media thumbnail 0
  Samuel Kuizenga Avatar Samuel Kuizenga
  7 maart 2022
 • Toppers!!!

  IDDS Tech Avatar IDDS Tech
  7 maart 2021
 • Heel erg tevreden. Zeer net bedrijf met mooie occasions. Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper. Zijn dan ook heel blij met onze nieuwe Tiguan. Echt top bedrijf. Fam. Korhorn

  Karin Bakker Avatar Karin Bakker
  7 maart 2021
 • Onlangs een Volkswagen Tiquan gekocht bij Martijn en zeer tevreden over de manier waarop hij met z'n klanten omgaat. Eerlijk en zeer servicegericht. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen!

  Nienke Houthuysen Avatar Nienke Houthuysen
  7 maart 2022

CONTACT

MVI Automotive showroom

Openingstijden

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we bij voorkeur op afspraak. Plan vandaag nog uw afspraak! Wij verwelkomen u graag.

STUUR ONS EEN BERICHT

Open chat
Hallo,

Hoe kunnen wij jou helpen?