OVER ONS

Wat u over ons moet weten

Door persoonlijke aandacht en uitstekende kwaliteit, hebben wij bij uitstek alleen tevreden klanten. De tevredenheid is terug te zien in de vele positieve recensies. Hier zijn we dan ook trots op! De klant heeft standaard garantie bij de aankoop van een auto. Hierin wordt een haal- en brengservice aangeboden. Wij staan direct voor u klaar.

WAAROM WIJ

een stap verder

Wij gaan voor een lange termijn relatie en gaan daarom net dat stapje verder. Door vaste en duidelijke afspraken komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij helpen u graag bij uw wensen, vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag.

Martijn van Ieperen – Eigenaar MVI Automotive

DIT zeggen onze klanten

 • review rating 5  Zeer goede service en een mooi aanbod aan auto’s. Ook de communicatie via Martijn loopt vlot en daarbij behulpzaam. Al met al zeer tevreden over mijn aankoop.

  thumb Jelle van der Voorn
  4/15/2020
 • review rating 5  Professioneel bedrijf die direct voor je klaarstaat wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt. Zijn erg flexibel en er wordt direct gereageerd. Ik ben erg blij met mijn auto en heb hem op dit moment bijna 1 jaar. Toen ik mijn auto kocht, wilde ik graag mijn leren voorstoelen laten bijwerken ivm lichte kale plekken. Dit diende binnen te gebeuren, waarna Martijn mij aanbood om het bij zijn bedrijf te mogen laten doen door een extern bedrijf. Ook hier werd dus erg flexibel op geacteerd. Ik vind het een fijn bedrijf die altijd voor je klaar staat en erg behulpzaam is. En het belangrijkste nog: een bedrijf die meedenkt met de klant en altijd op zoek is naar de beste oplossing voor de klant. Ben er heel tevreden over, echt een aanrader!

  thumb merith roelofs
  5/26/2020
 • review rating 5  Goede samenwerking gehad met dit bedrijf. Een aanrader.

  thumb CDM Bedrijfskleding
  5/13/2020
 • review rating 5  Ik ben erg tevreden over de aankoop die ik hier gedaan heb. Ik werd vriendelijk en persoonlijk behandeld. De auto startte moeilijk bij de bezichtiging en hierop werd er meteen een nieuwe accu geplaatst. Martijn wil het hele proces professioneel aanpakken en die indruk gaf hij mij ook. Ik wens je veel succes met je zaak!

  thumb Jeroen
  3/05/2020

CONTACT

MVI Automotive showroom

Openingstijden

 • Ma t/m vr: 08.00 - 17.30 uur
 • Za: 10.00 - 17.00 uur
 • Zo: op afspraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we bij voorkeur op afspraak. Plan vandaag nog uw afspraak! Wij verwelkomen u graag.

STUUR ONS EEN BERICHT