Bedankt voor uw bericht

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

WAAROM WIJ

een stap verder

Wij gaan voor een lange termijn relatie en gaan daarom net dat stapje verder. Door vaste en duidelijke afspraken komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wij helpen u graag bij uw wensen, vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag.

Martijn van Ieperen – Eigenaar MVI Automotive

DIT zeggen onze klanten

 • Wij hebben bij Martijn een Volkswagen Tiguan uit 2017 gekocht. Het was voor ons een stukje rijden maar het was het dubbel en dwars waard. Zeer fijne ervaring met het kopen van de auto, hij is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Bij binnenkomst staan alle auto’s netjes binnen en ziet zijn vernieuwde hal er zeer netjes uit. We hebben onze oude auto ingeruild en daar heeft hij een nette prijs voor weergegeven. Hopelijk kunnen wij nog jaren genieten van deze auto en wie weet komt de volgende ook wel weer van MVI. Kortom zeker een aanrader om daar een auto te kopen.

  media thumbnail 0media thumbnail 1
  Jacky Mellendijk Avatar Jacky Mellendijk
  7 februari 2024
 • Ondanks dat we niet konden slagen vorige week, toch alle lof voor de eigenaar. Nam alle tijd, we konden rondkijken en vergelijken en rijden wat we wilden. Verder zeer nuttige informatie gehad waar we nu verder mee kunnen. Adres opgeslagen en mochten we nog eens op zoek zijn komen we zeker even langs. Aanrader dus.

  Marie- Cecile De Munck Avatar Marie- Cecile De Munck
  7 september 2023
 • Super blij met mijn Tiguan ik kan dit bedrijf echt aanraden!! Mooie auto’s en alles netjes verzorgd Super fijn geholpen door Martijn, eerlijk professioneel, flexibel en meedenkend. Echt helemaal top 👍🏻

  Mandy Avatar Mandy
  7 maart 2022
 • Een maand geleden hebben wij onze auto bij MVI gekocht, een Tiguan uit 2013 met 73k op de teller. Het contact met Martijn was vanaf het begin zeer prettig en professioneel. Aangezien wij niet veel van auto’s afweten nam hij de tijd om alles uit te leggen en dat geeft vertrouwen. De auto zelf zag eruit alsof hij zo uit de showroom kwam ondanks z’n leeftijd. Omdat hij alle auto’s zelf importeert uit Duitsland (en dus zelf ophaalt) verkoopt hij alleen een auto als hij hier achter staat. Wij hebben voor de zekerheid nog wel een onafhankelijke keuring laten uitvoeren door een VW dealer in de buurt maar daar stond Martijn zelf helemaal achter. Deze werd met vlag en wimpel doorstaan (ketting goed, eerste originele accu volledig werkend, alles perfect) waardoor we met een gerust hart tot de verkoop konden overgaan i.c.m. een aanvullend garantiepakket van 3 maanden. Inmiddels rijden we met het hele gezin met enorm veel plezier in onze tweedehands auto die als nieuw voelt. Mocht je een tweedehands auto willen kopen dan raden wij MVI van harte aan. Er zijn veel louche bedrijven en een auto kopen is uiteindelijk altijd een (dure) gok, maar bij Martijn kun je dit met een gerust hart doen als je een auto treft die je bevalt. Inruil oude auto is geen probleem maar verwacht niet teveel te onderhandelen over de prijs, want hij zet zijn auto’s al scherp op de markt. Martijn nogmaals dank en veel succes met het verder uitbouwen van je bedrijf. Komt zeker goed!

  Coco Shoes Avatar Coco Shoes
  7 maart 2021
 • Vorig jaar augustus een prachtige BMW 1 serie gekocht bij Martijn. Deze ondernemer is een man met passie voor zijn vak en voor de klant! Martijn is enthousiast, professioneel en betrouwbaar. Hij neemt uitgebreid de tijd om je te helpen en is zeer servicegericht. Ik ben zeer tevreden over MVI Automotive en rijd nog dagelijks met heel veel plezier in mijn BMW 1 serie!

  Ewout van Dijkhuizen Avatar Ewout van Dijkhuizen
  7 maart 2022

CONTACT

MVI Automotive showroom

Openingstijden

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we bij voorkeur op afspraak. Plan vandaag nog uw afspraak! Wij verwelkomen u graag.

STUUR ONS EEN BERICHT

Open chat
Hallo,

Hoe kunnen wij jou helpen?